Båtförvaring

Båtförvaring

Vi på Marina Hamnsundet tar hand om din båt under hela året och erbjuder olika alternativ för både sommarförvaring och vinterförvaring. Dessutom erbjuder vi olika typer av båtservice så att du kan njuta fullt ut av din båtupplevelse.

Båtplats på trailer

På sommaren erbjuder vi trailerplats för din båt. Marin Hamnsundets trailer-båtplats är en miljövänlig och smidig lösning för din båtförvaring.

Du ringer eller mailar oss när du vill ha båten sjösatt och när du kommer till Hamnsundet så ligger båten redo vid bryggan bara lägga loss. När du är tillbaka lämnar du båten där du tog den och vi fixar resten.

Vi kan till och med tanka den och hjälpa till med lite proviant för en dagstur.
Självklart har alla våra kunder tillgång till en egen parkeringsplats.

Vinterförvaring

Inför vintern tar vi hand om din båt och säkerställer att den är i toppskick inför kommande säsong. Du kan välja att förvara din båt i vårt nya båtlager eller på plan under pressening. Oavsett erbjuder vi vinterförvaring med full service så att båten är redo och klar inför kommande båtsäsong.

Läs mer om vinterförvaring

Marina Hamnsundets nya hall för båtlager och vinterförvaring av båtar.

Priser

Lämna dina önskemål i en offertförfrågan så återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag.
Till:
Ulf Fellman, cal. +358-40-7231184
Mail:
info@marinahamnsundet.ax

Båtservice

Båtservice görs i samarbete med Ronnys Mek. Önskar du att båtservicen utförs av en auktoriserad märkesverkstad ordnar vi även det.

Trailerplats

En trailerplats kostar 360 €/ per säsong. Som en tilläggsdel kan vi erbjuda förvaring av din båt i båtlagerhallen under sommaren så är båten skyddad mot sol och regn under tiden den står på trailern.

Farleden till vår båtlagerhall


Århundrades värsta storm blir en möjlighet

Vi har en lösning som passar dig.


Hamnsundsvägen 904,
22430 Saltvik
Åland, Finland

info@marinahamnsundet.ax
+358 40 7231 184