Hyr kajak

Hyr kajak

Marina Hamnsundet vill göra det möjligt för dig att se Norra Åland skärgård och Norrhavet från sin vackraste sida!

Beroende på din erfarenhet och väder kan du välja den natursköna inre skärgården med skyddade vattnet eller för den mera erfarne den magnifika ytterskärgården mot Norrhavet, den ideala platsen för kajakpaddling i en ostörd och fridfull skärgård.

Hamnsundet är den idealiska platsen att utgå ifrån när man skall uppleva Saltviks och Norra Ålands skärgård med Boxö naturreservat som närmsta granne.

Vi hjälper dig med utrustningen och ger tips på paddelrutt efter dagens väderförhållanden paddelteknik innan turen startar. Vi erbjuder stabila och lättpaddlade kajaker, för att göra paddelturen så behaglig som möjligt.

Av säkerhetsskäl förutsätter vi att minst en person i gruppen har kunskaper och erfarenhet av att paddla kajak. Du är själv ansvarig för din egen säkerhet och hyr alltid kajaker på egen risk.

Boka kajak

Du kan göra bokningen via vår hemsida eller ringa oss.
När du checkar in hos oss, lämnar dina saker i vårt förvar, sedan hjälper vi dig med kajaken och utrustning. När du är redo för paddelturen får du en kort genomgång om säkerheten. Därefter är det bara att glida ut i Hamnsundets spegelblanka vatten.

När paddelturen är slut hjälper vi dig att ta hand om all utrustning, medan du kan sträcka på benen och koppla av med en glass i solen.

Vad ingår: 
kajak, flytväst, paddel, kapell (stänkskydd), vattentät packpåse och karta.

Pris:

  • Singelkajak      40€/dag , 150 €/vecka
  • Dubbelkajak   60 €/dag, 180 €/vecka

Hamnsundsvägen 904,
22430 Saltvik
Åland, Finland

info@marinahamnsundet.ax
+358 40 7231 184